Privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden, evaluere brugen af individuelle elementer på hjemmesiden, og for at understøtte markedsføring af vores services på siden. Vi ønsker at give fuld og komplet information om vores brug af cookies. 

Alle informationer indsamlet via cookies behandles ansvarligt med respekt for dit privatliv og i henhold til relevant lovgivning.

Kontakt 

GRC Media er ansvarlig for indsamling af data og opbevaring af personlige data Hentet fra casino.ekstrabladet.dk. Hvis du har nogle spørgsmål, kontakt:

GRC Media AB

Holländargatan 17, 111 60 Stockholm.

Email: cookies@globalrevcorp.com

Telefon: +46735702691

Hvordan cookies benyttes på casino.ekstrabladet.dk

Casino.ekstrabladet.dk benytter cookies til:

  • Indsamle statistik for hvor mange brugere vi har
  • Følge vores brugeres færdsel på hjemmesiden
  • Spore konverteringer fra listede partnere

Cookies benyttet på denne side afslører ikke personlig identificerbar information omkring individuelles ageren. 

Casino.ekstrabladet.dk indsamler også trafik og færdselsmønstre med Google Analytics.

Cookies fra Google Analytics bruges til at analysere brugernes ageren på casino.ekstrabladet.dk. Denne information er ikke personlig identificerbar.

Du kan fravælge dig Google Analytics cookies her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Du kan se en liste af cookies fra casino.ekstrabladet.dk her.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Her er vores cookiedeklaration

Den viser helt præcist hvilke cookies, der kan blive sat fra websitet, hvem der modtager data og hvad de data bliver brugt til. 

Din accept

Du accepterer brugen af vores cookies når du bevæger dig rundt på Casino.ekstrabladet.dk.

Du kan til hver en tid finde ud af hvilke data vi benytter om dig, hvor de kommer fra, hvad vi bruger dem til og hvordan du kan fravælge dig dem her. Du kan også finde ud af hvor længe vi beholder dine personlige data og hvem der modtager data om dig til i henhold til hvor meget vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Adgangen kan dog være begrænset for at beskytte privatlivet af andre personer, forretningshemmeligheder og intellektuelle ophavsrettigheder.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: cookies@globalrevcorp.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hvordan undgår og sletter du cookies?

De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie. Alt efter hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sætter din browser op til at behandle cookies. Vejledninger til sletning af cookies til de mest anvendte browsere findes her:

Dine rettigheder

Retten til dataportabilitet

Såfremt du har brug for at få dine personoplysninger, som du selv har afgivet til os, overført til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format kan du henvende dig til contact@globalrevcorp.com.

Ret til at gøre indsigelse

Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring. Du har mulighed for at sende os en mail på contact@globalrevcorp.com,  hvis du ikke ønsker at dine data bliver benyttet til at målrette indhold og annoncer til dig. Det betyder ikke, at du vil se mindre indhold eller færre annoncer, de vil blot ikke blive udvalgt til dig på basis af dine interesser.